awayfromkeyboard.blogg.se

2018-06-16
20:36:22

Vad som helst

Man kan ju tycka att det här borde vara den absolut lättaste av alla utmaningar jag har fått. Men det var faktiskt jätte svårt att komma på vad jag ville fota när jag kunde välja precis vad jag ville. Jag ville ju ha något som både kändes kul att fota, och som kanske också är åtminstone lite intressant att titta på :P Vilka motiv det tillslut blev var faktiskt en ren slump.
Först bestämde mig för att ta med kameran när jag gick ut med Nellie med förhoppningen om att jag kanske skulle hitta något spännande på vägen. Då dök denna supersöta ekorre helt plötsligt upp och poserade för mig! Älskar verkligen ekorrar, så sjukt söta djur <3
Sen skulle jag fota lite blommor ute i mammas rabatter, och upptäckte då att det fullkomligt kryllade av fjärilar där! Och efter ca 7 miljoner bilder så lyckades jag äntligen få en bild där en fjäril har vingarna utfällda, haha.
Sen satt jag och mamma och slappade i hennes hammock när hon plötsligt pekar uppåt och visar att de har ett getingbo som satt typ precis ovanför våra huvuden. Trodde jag skulle dö! Getingar är ta mig fan det värsta jag vet >.< Men trots det blev jag lite fascinerad av att se dom springa runt och bygga på sitt äckligt stora bo, så jag bestämde mig för att fota det med ^^ Man måste ju ändå beundra deras skicklighet!
Så ja, tre djurbilder blev det visst i slutändan. Det är väl kanske inte så förvånande om man känner mig :P