awayfromkeyboard.blogg.se

2023-03-26
09:54:53

Dejtnight

Så mycket av min tid just nu går åt till att jobba och plugga. Ibland känns det inte som jag har tid över till något annat. Vi har ändå lyckats ägna lite tid åt att hälsa på våra familjer, vilket som alltid har varit supertrevligt. Men igår bestämde vi oss för att ägna en dag bara åt oss själva. Vi bokade bord på den grekiska restaurangen Athena, som har blivit lite av en favorit för oss, och bokade även två biobiljetter. Tanken var egentligen att se den nya Antman-filmen, men den enda visningen av den var alldeles för tidigt för oss. Så istället blev det filmen "Dungeons and dragons: Honor among thieves"  som var överraskande bra faktiskt. Kan varmt rekommendera.
Det var så mysigt att komma ut och bara koppla av. Att bara leva i nuet och stänga ute all stress för en stund. Vi ägnade en del av middagen åt att prata resa. Det verkar som att vi kanske äntligen har lyckats bestämma oss för att det faktiskt ska bli av i år, och vart vi ska åka. Fast det är möjligt att vi hinner ändra oss 20 gånger till så vi får väl se hur det blir, haha.
Vi blev även filmade på restaurangen för något som ska komma upp på deras hemsida. Det är andra gången denna månaden som jag blir filmad för att göra reklam på någon hemsida. Den första filmen var för att göra reklam för utbildingen jag går på. Snart är jag väl en riktig kändis ;)
Bilderna är från sommaren 2021 och tagna nedanför Älvsborgsbron