awayfromkeyboard.blogg.se

2020-08-25
01:17:53

Sommaren är kort

Så går sommaren mot sitt slut... Känns det i alla fall som. Bloggen har legat i vila ett tag eftersom jag helt enkelt har prioriterat annat. Men nu är det dags att ta sig i kragen och dra igång igen!
Den här sommaren har känts lite knasig då det riktigt fina vädret kom först när semestern hade tagit slut för de flesta, inklusive mig själv. Jag har visserligen bara haft två veckors semester än så länge, och jag är över lag väldigt nöjd med dom. Men lite mer värme hade jag inte tackat nej till ;) Men som tur är så kan man hitta på grejer ändå! Och det har tack och lov faktiskt inte regnat särskilt mycket i alla fall :) Jag tänkte att jag kör på samma sätt som jag gjorde förra året och plockar ut mina favoritbilder från fyra olika utflykter som jag har gjort under semester :)
* Första bilden är från en vandringstur runt Vättlefjäll. Har aldrig varit där innan, trots att det faktiskt ligger ganska nära mitt hem. Men det var ett trevligt ställe med flera vandringsleder och småsjöar.
* Nästa utflykt var en tre-dagarstur till Vimmerby, där jag fick hälsat på min kusin och hennes nyfödda. Plus kollat in den camping som hon och hennes pojkvän numera driver! Superfint ställe som jag varmt rekommenderar :)
* Tredje bilden är på den fantastiska kyrkan i Västervik som ligger bara en kort biltur från Vimmerby. En jätte mysig liten kuststad!
* Sista bilden är från en utflykt till Marstrand. Var flera år sedan jag var där sist så jag var väldigt exalterad över att åka dit igen. Dock så har jag lärt mig nu att det är en jätte dålig idé att åka till Marstrand i högklackat >.<