awayfromkeyboard.blogg.se

2023-12-18
20:04:22

December

Julen närmar sig med stormsteg. Jag kan verkligen inte förstå vad som hände med den här månaden, den har liksom bara virvlat förbi på något sätt. Helst plötsligt är det bara en vecka kvar till julafton! Men det är klart, det har ju hänt en del. Först och främst och allra viktigast så har jag ju äntligen gjort och klarat mitt slutprov. Den utbildning som jag kämpat med ett år är äntligen avklarad! Slutprovet var en pärs, ett rent helvete rent ut sagt. Och det värsta är ju att jag har valt att studera ett halvår till på en annan utbilding, som kommer sluta med ett liknande helvetiskt slutprov. Sen kommer jag nog aldrig sätta mig i en skolbänk igen, haha.
Mellan pluggandet så försökte vi även klämma in lite julkänsla. Vi lyckades faktiskt besöka hela tre julmarknader i år, bara två mindre än förra året, haha. Bilderna ovan är från Alafors julmarknad. Det var en riktigt mysig marknad faktiskt med många utställare, och otroligt mycket folk! Vi var bara där en kort sväng dock, för sedan åkte vi vidare till Lisebergs julmarknad. Även den var förstås fantastiskt mysig, som alltid. Den sista marknaden vi gick på var Hagas julmarknad tillsammans med mina föräldrar. Där hittar man ju nästan alltid något att köpa med sig, så i år kom jag hem med ett nytt skärp och nya supergosiga tofflor. Sjukt nöjd!
Vi har även hunnit med lite efter slutprovet. I helgen var det både 5-års kalas för mina underbara systersöner, och årets första julbord! Julbordet stod min pojkväns arbete för, och det ägde rum på Trädgården, som förutom god mat även bjöd på en fantastiskt show!
Och förutom allt detta så fick jag för en halvtimme sen reda på att en av mina bästa vänner nu har blivit pappa! Herregud, vilken månad ändå!