awayfromkeyboard.blogg.se

2019-08-16
22:00:43

Och nu så vill jag sjunga, att sommaren är skön

Semesten är över, och det verkar lite som att hela sommaren i samma ögonblick gav upp. Helt plötsligt har vi börjat glida in i höst! Men jag är okej med det för jag fick i alla fall fint väder under i stort sett hela min semester, och jag har gjort allt som hör sommaren till: ätit glass, badat, grillat, umgåtts med familj och vänner, varit på Liseberg, besökt åtminstone en djurpark (Nordens Ark) och dessutom spenderat 3 dagar på västkusten! Jag känner mig sjukt nöjd, särskilt över att jag fick besökt tre av mina favorit-kustorter: Hunnebostrand, Smögen och Lysekil. Så många härliga minnen man har från dessa platser, och nu har jag ännu fler! Fick också besökt Nordens Ark i samma veva och även det var en rolig utflykt :)
Men nu är det roliga slut och det är dags att fortsätta knega på jobbet igen. Hade verkligen inte sagt nej till ytterliggare några veckors semester, haha. Men, men.. har lite småsaker att se fram emot under hösten också så jag ska nog överleva ;)
Jag har tagit mängder med bilder, och vi får se om jag kanske lägger upp fler här så småningom. Men här har jag i alla fall plockat ut en favorit från varje plats:
* Den traditionella bergsklättringen i Hunnebostrand
* Den supervackra tigern på Nordens Ark <3
* Smögen i skymningsljuset
* och supermysiga Gamlestan i Lysekil