awayfromkeyboard.blogg.se

2022-12-19
10:07:51

Asia spa

Vi har inte bara varit på julmarknader på vår lediga tid. Vi har ju naturligtvis även varit i väg på vår årliga spe-weekend! Det är en av mina favorit traditioner. Inte bara att vi åker iväg på spa, utan även traditionen att vi tar några dagar extra ledigt i samband med det. I år tog vi ledigt fredag och måndag så att vi fick en 4 dagars helg. Fredagen började vi med att vara lite produktiva: städade, flyttade om i förrådet, åkte till tippen och stack sen och tränade ihop. För att sedan avsluta med att åka in till stan och gå på bio på kvällen. Vi valde att se filmen Violent Night, som är en väldigt annorlunda julfilm. Den är nog inte för alla, men personligen så älskade jag den! Mycket mer underhållande än de vanliga romantiska komedi julfilmerna som vi bombaderas av varje år.
Lördagen var då vi åkte på både Alafors och Lisebergs julmarknad.
Och söndagen var det äntligen dags att gå på spa! Vi valde Asia spa i Varberg i år. Jag har varit där tidigare med min bästa vän. Men det var trevligt att komma tillbaka dit, med min partner den här gången. Asia spa är ganska annorlunda mot de tidigare ställena vi har varit på med de att deras huvudpool är upplagd som flera små stationer där vattenstrålar ska massera olika delar av kroppen, istället för det mer traditionella att man bara har en stor pool som man kan simma i. Kul och annorlunda koncept. Vi hade en supermysig vistelse i vilket fall där vi testade i stort sett allt de hade att erbjuda på spat förutom basturna. Sedan åt vi en sen men mycket god middag inann vi mätta, trötta och belåtna gick tillbaka till rummet. 
Dagen efter hade jag beställt en massage behandling som var sååå skön. Vi tog sedan en promenad runt staden innan det slutligen var dags att rulla hemåt. Glada, utvilade, asvlappnade och nöjda efter våran härligt långhelg :)