awayfromkeyboard.blogg.se

2019-03-25
01:28:00

Vila i frid älskade vän <3

I fredags tog jag det tuffaste beslutet som någon kan ta, jag lät min bästa vän somna in. Min älskade, tokiga, mysiga glädjespridare!
Jag kommer att sakna alla hennes knasigheter; hennes glada bullryck under promenaderna, hennes leenden när man varit borta länge, hennes övertygelse om att hon faktiskt är en knähund, hennes sätt att trycka in huvudet i ens bröstkorg när man satte sig på golvet och framförallt hennes underbara mysiga kramar. Och jag kommer att sakna alla ljuden; de glada "prat"-ljuden när man kom hem från jobbet, knorrandet som kunde betyda att hon antingen var nöjd eller missnöjd och grisljuden när hon rullade sig i sängen på morgonen. Jag kommer till och med att sakna snarkningarna! Men mest av allt kommer jag att sakna den glädje hon ständigt gav mig. Oavsett hur min dag hade varit så kunde hon alltid få mig på gott humör igen. Mitt lilla lyckopiller <3
Hennes sista dag blev så fin som den kunde bli, solen lyste och himlen var blå. Hon fick äta massa gott och gå två långa mysiga promenader. Under den sista promenaden tog vi med oss en picknickfilt och ett märgben och satte oss på en äng i solskenet. Vi satt där nästan en timma och sen promenerade vi genom skogen direkt till djursjukhuset där jag matade henne med grillad kyckling ända tills hon somnade. Hon var lycklig och nöjd ända till slutet.
Jag försökte välja ut några bilder som jag gillar och som jag tycker representer hennes personlighet. De två sista bilderna är de sista jag tog på henne.